Vi nærmer os jul og årsskifte, der forhåbentlig snart bliver uden de mange Corona restriktioner, så vi kan mødes i små og større forsamlinger.

Politisk har de sidste mange måneder handlet om at forberede en regions- og byrådsvalgkamp. Tak til alle for den store holdindsats, tillykke til nuværende og nyvalgte lokalpolitikere, held og lykke med det politiske arbejde.

Men vi kommer ikke uden om at regions- og byrådsvalget resulterede i en Socialdemokratisk vælgertilbagegang. Derfor indleder vi det nye år med lidt selvransagelse, så vi kan få analyseret vores vælgertilbagegang. Sideløbende skal vores partiorganisation have optimeret vores ”parti-maskineri”.

Desuden skal de mange S medlemmer i sving med at præge og udvikle vores politik. Og inden længe skal vi i gang med at planlægge og forberede en lang synlig valgkamp, frem til Folketings-, EU-, regions- og byrådsvalg.

Personligt vil jeg bede dig og din familie nyde julestilheden og få ”opladet batterierne” så Socialdemokratiet kan genvinde vælgernes opbakning.

Du og dine ønskes en god jul og godt nytår.

Knud Egon Poulsen