Velkommen

Partiforeningerne organiserer alle medlemmer af Socialdemokratiet i Herning Kommune, som er en del af Region Midtjylland.  Region Midtjylland er opdelt i to storkredse: “Storkreds Østjylland” og “Storkreds Vestjylland” som vi er en del af. Fællesledelsen i Herning kommune fungerer som en “paraplyorganisation” for de fire partiforeninger: Trehøje-Aulum/Haderup, Aaskov, Sunds-Ilskov-Simmelkær og Herning.

Når demokratiet arbejder
Som medlem af en partiforening har du indflydelse på den politik, der bliver ført i kommunen. Det har du bl.a. ved at være med til at:

  •  vedtage de overordnede linjer for den politik, vores medlemmer af byrådet skal føre.
  •  vælge hvem vi opstiller til byrådet eller selv opstille til byrådet.
  •  afvikle valg som valgtilforordnet.
  •  sikre et lige og fair retssystem som domsmand eller nævning.

Vær ambassadør for vores politik
Om du er medlem eller ej, så kan du være med til at sprede budskabet om vores politik. Læs mere om vores kommunale arbejdsprogram, og du er altid velkommen til at kontakte vores medlemmer af byrådet, hvis du har spørgsmål omkring forholdene i Herning Kommune.

Bliv medlem af Socialdemokratiet
Hvis du er enig med vores politik, så håber vi, at du vil melde dig ind i partiet. Du bestemmer selv, hvor aktiv du ønsker at være, men dit medlemskab alene er en kæmpe hjælp og støtte i vores daglige arbejde. Læs mere om Socialdemokratiets overordnede mål i vores principprogram og læs mere om vores kommunale valgprogram.

Du er også altid velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen eller byrådsgruppen.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig for et bedre og mere solidarisk Danmark.

Følg os på facebook

Kalender

Se alle kommende arrangementer

Medlemsinformation

Se seneste nummer

Seneste nyt